دیر شدن عادت ماهانه تا چند روز طبیعی است؟15 روز تاخیر در قاعدگی

آنچه در این مقاله می‌خوانید

دیر شدن عادت ماهانه تا چند روز طبیعی است؟ هر فرد با توجه به ویژگی‌های بدنی دارای سیکل‌های طبیعی با روزهای متفاوت است و متوسط مدت زمان دوره قاعدگی بین زنان می‌تواند متفاوت باشد و بسته به فاکتورهای مختلف، طول آن ممکن است متغیر باشد. یک دوره قاعدگی طبیعی معمولاً بین 21 تا 35 روز طول می‌کشد.

یکی از عوامل مهم در تعیین طول دوره قاعدگی، هورمون‌ها است. هورمون‌هایی مانند استروژن و پروژسترون به طور مستقیم بر دوره قاعدگی تأثیر می‌گذارند. هورمون‌ها در طول دوره قاعدگی تغییراتی را تجربه می‌کنند و با تغییر نسبت این هورمون‌ها، دوره قاعدگی نیز تغییر می‌کند. عواملی مانند تنش، غذا، استرس و کمبود خواب می‌توانند تأثیری بر سطح هورمون‌ها داشته باشند و در نتیجه دوره قاعدگی را تغییر دهند.

به طور معمول، در دوران بلوغ دختران، دوره قاعدگی شروع می‌شود و ممکن است تا چند سال بعد که بدن به سیستم منظمی عادت کند، نامنظم باشد. با این حال، اگر دیر شدن ماهانه به میزان زیادی ادامه یابد و باعث ناراحتی و اختلالاتی در زندگی روزمره شود، مشاوره مامایی لازم است. ماما می‌تواند با انجام آزمون‌های لازم و بررسی به عمق دلایل این اختلال را تشخیص دهد و راه‌هایی برای بهبود و تنظیم دوره ماهانه پیشنهاد دهد.

مشاوره مامایی ویزیت آنلاین مامایی دکتر مامایی
مشاوره مامایی ویزیت آنلاین مامایی دکتر مامایی

پریود چیست؟

پریود (دوره قاعدگی) یا همان خونریزی ماهیانه، فرایند طبیعی‌ای است که در زنان در سن بلوغ رخ می‌دهد. در هر دوره قاعدگی، رحم زنانه خون و بافت‌های لایه‌ای خود را که برای استقبال و رشد جنین آماده شده بود، از بین می‌برد. این فرایند تقریباً هر ماه اتفاق می‌افتد و ممکن است به مدت 3 تا 7 روز ادامه یابد. دیر شدن عادت ماهانه تا چند روز طبیعی است بستگی به شرایط شما دارد.

پریود یک نشانه از عدم باروری در زنان است. زمان شروع و مدت دوره قاعدگی بین زنان ممکن است متفاوت باشد. همچنین، تغییرات در طول و شدت جریان خون در طول دوره قاعدگی طبیعی است و ممکن است میان زنان متفاوت باشد.

دیر شدن عادت ماهانه تا چند روز طبیعی است؟
دیر شدن عادت ماهانه تا چند روز طبیعی است؟

دلیل عقب افتادن پریود میتواند به عوامل زیادی مرتبط باشد و بر طول دوره قاعدگی تاثیر داشته باشند. علت تاخیر در پریود عبارتند از:

نوع هورمون ها

نقش هورمون‌ها در تنظیم دوره قاعدگی بسیار مهم است. نقش هورمون‌های مانند استروژن و پروژسترون در تنظیم رشد و لایه‌بندی رحم و سیستم تولید مثل در دوره قاعدگی بسیار حائز اهمیت است. هورمون استروژن مانند آجر می‌ماند یعنی بعد از اتمام پریود شروع به ترشح می‌کند و باعث می‌شود بافت‌ها مانند آجر در رحم روی هم سوار شوند. پروژسترون به مانند سیمان است. بعد از تخمک گذاری در میانه سیکل پروژسترون شروع به افزایش می‌یابد و مثل سیمان باعث استحکام بافت رحم می‌شود. وقتی بارداری اتفاق نمی‌افتد این بافت ریزش می‌کند و فرد پریود می‌شود.

عوامل استرس

استرس و تنش‌های روزمره می‌توانند بر دوره قاعدگی تأثیر بگذارند و به عنوان یک مشکل جدی در زندگی زنان محسوب می‌شوند. استرس، این عامل روانشناختی که برنامه های منظم بدن را به هم می‌زند و شامل واکنش های شدید فیزیکی و شناختی است، می‌تواند هورمون ها را تغییر دهد و تأثیر منفی بر تنظیم دوره قاعدگی داشته باشد. در نتیجه، این مشکلات می‌توانند باعث به هم خوردن سیکل‌های منظم شود و بازدهی و قابلیت تنظیم بدن را کاهش دهند. معمولا استرس شدید باعث تاخیر در پریود و عقب افتادن پریود می شود.

بنابراین، استرس و تنش ها در زندگی روزمره می‌توانند به طور مستقیم یا غیرمستقیم تأثیر بسزایی در دوره قاعدگی داشته باشند. برای کنترل استرس و کمک به حفظ دوره قاعدگی سالم، می‌توان از راهکار های متنوعی استفاده کرد از جمله ممارست در فعالیت های کاهش استرس مانند یوگا و مدیتیشن، خواب کافی و متعادل کردن برنامه رژیم غذایی.

دیر شدن عادت ماهانه تا چند روز طبیعی است؟
دیر شدن عادت ماهانه تا چند روز طبیعی است؟

تغذیه نامناسب

تغذیه مناسب با تأثیر مثبتی بر دوره قاعدگی زنان می‌تواند آسیب‌های ناشی از نقص‌های غذایی را کاهش دهد. یکی از آسیب‌های متداولی که ممکن است بر زنان تأثیر بگذارد تأخیر در شروع دوره قاعدگی است. برخی تحقیقات نشان داده‌اند که عواملی مانند کمبود مواد مغذی مهم می‌توانند به اضطراب و تنش زنان منجر شوند که در نتیجه می‌تواند یکی از علت های تاخیر در پریود باشد. مثلا افرادی که رژیم‌های سخت میگیرند ممکن است پریودشان به تاخیر بیفتد.

رژیم غذایی سالم براساس نیازهای بدن زنان تنظیم شده است و شامل میزان مناسب انرژی، نیازهای روزانه از مواد مغذی و ویتامین‌ها است. این رژیم غذایی شامل میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، پروتئین‌های غیر چرب، گیاهان روغنی سالم و منیزیم است که نقش مهمی در تأخیر شروع دوره قاعدگی زنان دارند. همچنین، آب کافی مصرف کردن و محدودیت در مصرف چای و قهوه نیز به بهبود دوره قاعدگی کمک می‌کند.

بیماری‌ها و عوامل پزشکی

برخی از بیماری‌ها و عوامل پزشکی می‌توانند تأثیری بر دوره قاعدگی داشته باشند و پریودی را عقب بیندازند. برخی از این بیماریها شامل تنبلی تخمدان ، بیماری های تیروئید، سندرم روده تحریک‌پذیر و عواملی مانند استفاده از برخی داروها و روش‌های ضد بارداری می‌شوند.

سندرم تخمدان پلی‌کیستی یا تنبلی تخمدان یک بیماری است که در آن تخمک ها در تخمدان ها آزاد نمی شود بنابراین تخمدان ها حاوی فولیکول های ریز آزاد نشده می شود که این فولیکول ها با ترشح هورمون ها باعث اختلال در عملکرد تخمدان ها می شوند. این تغییرات باعث تغییر شدید در هورمون‌های تناسلی در بدن زنان می شود، که می تواند سندرم را شامل سندرم تخمدان پلی‌کیستی نیز نامید.

این بیماری می‌تواند باعث تأخیر در ظهور و رخداد قاعدگی شود. تعدادی از علایم این بیماری شامل: تولید یا افزایش زیاد قاعدگی ، قاعدگی نامنظم ، لگه بینی بین قاعدگی ها ، افزایش هورمون های آندروژن و مردانه ، افزایش تجمع چربی شکم و پلو ها، آشفتگی در احساسات و خلق و خو و تشدید جوش ها و آکنه های مقاوم به درمان و افزایش وزن بیش از حد میشود

پریودی
پریودی

دیر شدن عادت ماهانه تا چند روز طبیعی است

عقب افتادن پریود ممکن است در حدود 7 تا 10 روز در محدوده‌ای طبیعی باشد. این به این معنی است که اگر دوره قاعدگی شما تا 7 تا 10 روز بعد از تاریخ معمول آغاز شود، می‌توان آن را به عنوان یک تاخیر طبیعی در نظر گرفت.

با این حال، هر شخصی می‌تواند الگوی دوره قاعدگی خاص خود را داشته باشد و ممکن است تاخیر بیشتری یا کمتری در دوره قاعدگی خود تجربه کند. عوامل مختلفی مانند استرس، تغییرات هورمونی، تغییر در روال رژیم غذایی و فعالیت بدنی، بارداری و برخی بیماری‌ها می‌توانند تأثیرگذار باشند.

تاخیر در پریود تا چند روز طبیعی است
تاخیر در پریود تا چند روز طبیعی است

در نهایت، برای جواب به این سوال که «نامنظمی پریود تا چند روز طبیعی است» لازم به ذکر است که تأخیر در پریود، ممکن است نشانه ای از وجود مشکلی در بدن باشد. اگر دوره قاعدگی شما با تاخیری غیرطبیعی شروع شده و به طور مداوم تکرار شود، بهتر است به ماما مراجعه کنید تا علت این تأخیر را بررسی کرده و در صورت لزوم درمان مناسب را تجویز کند.

بنابراین اگر سوال شما این است «عقب افتادن پریود تا چند روز طبیعی است» و عقب افتادن پریود شما بیش از 7 روز استمرار دارد و شما دچار نگرانی هستید و نمیدانید علت تاخیر در پریود شما چیست، بهتر است با کارشناس مامایی سرکار خانم لیلا علی‌آبادی مشورت کنید. ایشان می‌تواند بررسی‌های لازم را انجام داده و علت تاخیر در پریود را تشخیص داده و در صورت لزوم، درمان مناسب را تجویز کند.

مشاوره مامایی ویزیت آنلاین مامایی دکتر مامایی
مشاوره مامایی ویزیت آنلاین مامایی دکتر مامایی

چرا پریود من 3 روز تاخیر دارد؟

چرا پریود من 3 روز تاخیر دارد؟ پریودها ممکن است به دلایل مختلفی مانند تغییرات وزن، افزایش ورزش، هورمون ها و استرس دیر شود. همچنین بسیار رایج است که در دو سال اول چرخه قاعدگی ( از زمانی که برای اولین بار پریود می‌شوید تا دو سال)، زمان و جریان دوره‌ها تغییر کند، به دلیل اینکه در دوسال اول بعد از اولین پریودی هنوز محور هیپوفیز و هیپوتالاموس و تخمدان ها با هم ارتباط نگرفته‌اند سیکل های قاعدگی بدون تخمک گذاری هستند به همین دلیل تاخیر در پریودی یا خونریزی های حجیم ممکن است اتفاق بیفتد.

به مرور زمان ارتباط بین مغز و رحم و تخمدان منظم می‌شود و پریودی منظم خواهد شد. اما اگر خونریزی های حجیم دارید یا عدم پریودی بیشتر از 90 روز طول میکشد و با علائم آکنه، پرمویی بدن و تیره شدن بدن شما همراه است طبیعی نیست و نیاز به کنترل و پیگیری دارد. علائم ذکر شده می‌تواند از نشانه‌های تنبلی تخمدان باشد. در غیر این صورت بدن شما رشد می‌کند و سیکل قاعدگیتان منظم خواهد شد.

آیا می توان پریود را 10 روز به تاخیر انداخت؟

برای به تاخیر انداختن پریودی یا 15 روز تاخیر در قاعدگی میتوان از قرص‌های هورمونی استفاده کرد. اگر بیشتر از دو هفته به تاریخ پریود ماه بعد مانده است باید از قرص‌های استروژن و پروژسترون ترکیبی استفاده کنید. اگر کمتر از دو هفت مانده از قرص پروژسترونی تنها میتوانید استفاده کنید . هر دو قرص را تا زمانی که نمی‌خواهید پریود شوید ادامه دهید. قرص های هورمونی با نام های تجاری مختلف و با محتویات متفاوت در بازار موجود هستند. لطفا برای انتخاب نوع قرص از درمانگر خود کمک بگیرید.

تاخیر در پریود تا چند روز طبیعی است
تاخیر در پریود تا چند روز طبیعی است

15 روز تاخیر در قاعدگی

تاخیر 15 روزه در قاعدگی می‌تواند نشان دهنده وقوع مشکلات جدی در دوره طبیعی زندگی زن باشد. علل احتمالی این تاخیر می‌تواند شامل تغییرات در سیکل قاعدگی، علت‌های فیزیولوژیکی و یا علل روحی و روانی باشد.

یکی از عواملی که می‌تواند منجر به تاخیر در قاعدگی 15 روزه شود، تغییرات در سیکل قاعدگی است. هر زنی سیکل قاعدگی منحصر به فردی دارد ممکن است یک زن دوره قاعدگی متنظم داشته باشد ولی در شرایط خاصی مثل استرس یا تغییرات شدید فشار خون ممکن است با تاخیر در قاعدگی مواجه شود.

همچنین، تاخیر 15 روزه در قاعدگی می‌تواند به دلیل عوامل فیزیولوژیکی باشد. مثلاً استفاده از داروهای خاص، بیماری‌های گوناگون مثل بیماری‌های تیروئید یا دیابت، مشکلات در سیستم تناسلی و یا نارسایی هورمونی احتمالاً باعث تاخیر قاعدگی می‌شوند.

علل روحی و روانی همچنین می‌تواند دلیل تاخیر در قاعدگی 15 روزه باشد. استرس روزمره، اضطراب شدید، اختلالات خوردن ورزش، تغذیه نامناسب و یا تغییرات در شرایط زندگی ممکن است سیستم هورمونی را تحت تأثیر قرار داده و تاخیر در قاعدگی را به همراه داشته باشد.

با توجه به مشکلاتی که می‌تواند با تاخیر در قاعدگی در پیش رو داشته باشید، بهتر است در صورت تاخیر عجیب و غریب در قاعدگی خود، به مشاوره مامایی آنلاین مراجعه کنید. پزشک می‌تواند با انجام تست‌ها و ارزیابی دقیق، علل احتمالی تاخیر را تشخیص داده و دستور‌های لازم را به شما بدهد.

در نهایت، تاخیر 15 روزه در قاعدگی ممکن است شما را نگران کند اما نباید نگران شوید. اگر تا به حال سابقه تاخیر در قاعدگی نداشته‌اید و به علل عادی مثل استرس، تغییر سبک زندگی و یا تغییرات در شرایط زندگی برگردیم باید صبور باشیم و منتظر شروع دوره قاعدگی باشیم. در صورتی که تاخیر در قاعدگی به صورت مداوم اتفاق می‌افتد و با دلایلی نظیر مشکلات فیزیکی یا روانی همراه است، مراجعه به ماما یا پزشک ضروری خواهد بود.

نامنظمی پریود تا چند روز طبیعی است؟

موضوع بسیار مهمی است که بسیاری از زنان با آن روبرو هستند، یعنی نامنظمی پریود. پریود یکی از پرچالش ترین بخش های زندگی زنان است، ولی بیشتر افراد کمی تجربه نامنظم شدن پریود را دارند. اما سوالی که پیش می آید این است که نامنظمی پریود چقدر طبیعی است؟

اولین قدم برای درک این موضوع این است که باید تا حد مرز جلوتر برویم و دلایل نامنظمی پریود را بررسی کنیم. این مسئله می تواند بر اساس متغیرهای مختلفی مانند استرس، تغذیه، تغییرات وزن، ورزش و حالت عاطفی زن بیشتر خوانده شود. بعضی از این عوامل می توانند تاثیر مثبت یا منفی بر پریود شما داشته باشند و منجر به نامنظمی آن شوند.

یکی دیگر از عوامل مهمی که می توانند نامنظمی پریود را افزایش دهند، تغییرات هورمونی در بدن است. تغییرات هورمونی معمولاً در دوران بلوغ، بارداری، پس از زایمان و در دوران پایانی قاعدگی رخ می دهد. این تغییرات می توانند باعث نامنظمی پریود شوند و باید به صورت منظم نظارت شوند.

اما به طور کلی، نامنظمی پریود تا چند روز طبیعی است؟ پاسخ کوتاه آن این است که پریود نامنظم یکی از مشکلات شایعی است که می تواند تا حدودی طبیعی باشد. برخی از زنان ممکن است دوره های پریود نامنظمی داشته باشند که در مقیاس زمانی نسبتاً کوتاهی اتفاق می افتند، حالیکه برخی دیگر ممکن است دوره های نامنظم طولانی تری داشته باشند.

این امر معمولاً نیاز به بررسی دقیق توسط یک پزشک دارد تا اطمینان حاصل شود که هیچ مشکل جدی تحت پوشش نیست. به نظر می رسد که در مواردی این نوع نامنظمی پریود می تواند طبیعی باشد، اما همچنین می تواند نشانه اختلالاتی نظیر عارضه تخمدان پلی کیستیک یا هیپرتیروئیدیسم باشد.

در نهایت، برای افزایش توانمندی برای تعیین میزان طبیعی بودن نامنظمی پریود، اهمیت دارد که به بدن و علائم آن توجه کنیم و در صورت وجود مشکلات مرتبط با پریود، با یک پزشک متخصص مشورت کنیم. از آنجا که بهداشت زنان یکی از اولویت های مهم در مراقبت از خودمان است، بهتر است هر گونه نامنظمی پریود را جدی بگیریم و به آن پی بریم.

چرا عادت ماهانه من همیشه چند روز دیر می شود؟

تعداد روزهای بین پریودهای شما ممکن است متفاوت باشد، به خصوص اگر شما یک نوجوان هستید، در حال شیردهی یا نزدیک به یائسگی هستید. استرس، مسافرت، رژیم غذایی، بیماری و داروها (از جمله داروهای جلوگیری از بارداری) نیز می توانند بر چرخه شما تأثیر بگذارند و باعث عقب افتادن پریود شوند. به عنوان یک بزرگسال، چرخه قاعدگی شما می تواند تا 7 تا 9 روز متفاوت باشد. و هیچ اشکالی ندارد.
مثلا فردی می‌گوید من همیشه مشکل عقب افتادن پریود دارم و سه چهار روز دیر پریود میشوم. سیکل های قاعدگی این فرد طبیعی محسوب می‌شود چراکه تعداد روز های سیکل قاعدگی این فرد 34 روزه می‌باشد. از قبل گفتیم که سیکل های بین 21- 35 روز طبیعی است.

😍پیشنهاد میشود که مقاله علائم بارداری بعد از چند روز ظاهر می شود؟ را مطالعه کنید😍🥰

استرس چقدر می تواند پریود شما را به تاخیر بیندازد؟

اگر استرس کوتاه مدت باشد، ممکن است تا چند روز باعث عقب افتادن پریود شود و چند روز تاخیر ایجاد کند. با این حال، اگر استرس مزمن باشد، قاعدگی نامنظم تر می تواند رخ دهد. تغییرات شدید وزن و فعالیت بدنی سنگین و شدید نیز از علت تاخیر در پریود هستند.

دیر شدن عادت ماهانه تا چند روز طبیعی است؟
دیر شدن عادت ماهانه تا چند روز طبیعی است؟

آیا کم خوابی می تواند باعث تاخیر در پریود شود؟

کمبود خواب، به ویژه، بر هورمون های استرس و سطح ملاتونین تأثیر می گذارد. ملاتونین هورمونی است که به تنظیم شروع پریود و طول چرخه شما کمک می کند. به همین دلیل، تغییرات در سطح ملاتونین می تواند چرخه شما را تحت تاثیر قرار دهد. به همین دلیل در افرادی که پریود های نامنظمی دارند توصیه به 8 ساعت خواب شبانه می‌شود به طوریکه فرد بعد از خواب احساس شادمانی و سرزندگی داشته باشد. بهتر است برای بهبود نظم هورمون‌های مرتبط با قاعدگی قبلا از ساعت 11 شب خواب باشید و صبح زود بیدار شوید.

چیکار کنم پریود بشم؟

پاسخ به این سوال نیاز به شرح حال دقیق از وضعیت قاعدگی طول و مدت و فاصله ی قاعدگی ها دارد. آگاهی از وضعیت‌های هورمونی بیماریها و داروهای مصرفی شما به روند درمان شما کمک خواهد کرد و بدون اطلاع از شرایط ذکر شده اگر کسی به شما درمانی توصیه کرد به علم او شک کنید. همیشه در ابتدا باید وضعیت خاص شما را ارزیا‌‎بی شود تا راهنمایی های مناسب را ارائه شود. برای درمان عقب افتادن پریود میتوانید کلیک کنید.

سبک زندگی سالم را حفظ کنید:

ورزش منظم، خوردن یک رژیم غذایی متعادل، مدیریت سطح استرس و خواب کافی همگی می توانند به تعادل کلی هورمونی و منظم بودن قاعدگی کمک کنند.

کنترل بارداری هورمونی

برخی از داروهای کنترل بارداری هورمونی، مانند داروهای ضد بارداری خوراکی ترکیبی یا قرص‌های حاوی پروژسترون، می‌توانند به تنظیم چرخه‌های قاعدگی کمک کنند. با این حال، برای تعیین اینکه آیا این گزینه برای شما مناسب است، باید با یک ماما مشورت کنید.

داروهای گیاهی

برخی از داروهای گیاهی، مانند چای جعفری یا زنجبیل، به طور سنتی بر قاعدگی تأثیر می گذارند. با این حال، شواهد علمی که از اثربخشی آنها حمایت می کند محدود است و قبل از امتحان هر گونه داروهای گیاهی، مشورت با یک کارشناس مامایی ضروری است.
به یاد داشته باشید، شرایط فردی می تواند متفاوت باشد، و بسیار مهم است که از یک مشاوره مامایی که می تواند وضعیت خاص شما را ارزیابی کرده و توصیه های مناسب را ارائه دهد،کمک بگیرید.

پریود
پریود

بهترین دمنوش برای پریود شدن

در طب سنتی و گیاهان دارای خواص تنظیمی، برخی دمنوش‌ها از جمله دمنوش آویشن و دمنوش زعفران و یا دمنوش نعناع ممکن است به تنظیم دوره قاعدگی کمک کنند. در زیر چند نوع دمنوش رایج برای تنظیم دوره قاعدگی ذکر شده است:

  1. دمنوش آویشن: آویشن دارای خواص تنظیم هورمونی است و می‌تواند به تنظیم دوره قاعدگی کمک کند. با اضافه کردن یک قاشق چایخوری آویشن خشک به یک فنجان آب جوش و نوشیدن آن 2-3 بار در روز، می‌توانید از این دمنوش استفاده کنید.
  2. دمنوش زعفران: زعفران دارای خواص تنظیمی و ضد التهابی است. با افزودن چند رشته زعفران به یک فنجان آب گرم و مصرف آن به صورت روزانه، می‌توانید از خواص آن برای تنظیم دوره قاعدگی بهره‌برداری کنید.
  3. دمنوش زنجبیل: ممکن است تسریع در رگ‌های خونی را ایجاد کند و به عملکرد رحم کمک کند. اما در صورت مصرف بیش از حد، ممکن است مشکلات معده‌ای یا اثرات جانبی دیگری به وجود آید.
  4. دمنوش رازیانه: این دمنوش ممکن است به عنوان تنظیم‌کننده هورمونی عمل کند و تأخیر در پریودی را کاهش دهد. اما نیاز به مطالعات بیشتری دارد تا اثرات دقیق آن بر روی پریودی مشخص شود.
  5. دمنوش شاه‌تره: معتقد است که دمنوش شاه‌تره می‌تواند تأثیر مثبتی در رحم و عضلات رحمی داشته باشد و به تسریع در پریودی کمک کند. اما مطالعات علمی کافی در این زمینه وجود ندارد.
  6. دمنوش آنغوزه: معتقد است که دمنوش آنغوزه می‌تواند به تحریک رحم و تنظیم پریودی کمک کند. با این حال، اطلاعات علمی دقیق تر درباره اثرات آن موجود نیست
  7. دمنوش نعناع: نعناع می‌تواند به تسکین درد قاعدگی کمک کند و در برخی موارد تنظیم دوره قاعدگی را همراهی کند. با افزودن چند برگ نعناع خشک به یک فنجان آب جوش و نوشیدن آن 2-3 بار در روز، می‌توانید از خواص تنظیمی نعناع بهره‌برداری کنید.
پریود
پریود

برای تاخیر در پریودی چه زمان به پزشک مراجعه کنیم؟

در صورتی که تاخیر در پریودی شما نگران‌کننده است، بهترین راهنمایی را می‌توانید از یک ماما بگیرید. اما در زیر شرایطی را بررسی کنید که مراجعه به پزشک برای تاخیر در پریودی ضروری است:

  1. تاخیر بیش از 90 روز در پریودی نوجوانان: اگر پریودی شما بیش از 90 روز تاخیر داشته باشد، باید به پزشک مراجعه کنید. این مدت زمان نشانگر عدم روند طبیعی در دوره قاعدگی است و نیاز به ارزیابی پزشکی دارد.
  2. تاخیر بیش از 35 روز و عدم بارداری: اگر تاخیر در پریودی شما بیش از 35 روز است و همچنان ناراحتی از بارداری ندارید، مشاوره پزشکی مناسب است.
  3. ناراحتی یا علائم نامطلوب دیگر: اگر با تاخیر در پریودی علائم نامطلوب دیگری مانند درد شدید، خونریزی نامعمول و حجیم، تغییرات شدید در الگوی قاعدگی یا سایر علائم نامطلوب همراه هستید، باید به پزشک مراجعه کنید.
مشاوره مامایی ویزیت آنلاین مامایی دکتر مامایی
مشاوره مامایی ویزیت آنلاین مامایی دکتر مامایی

سوالات متداول

چه زمانی شروع دوره قاعدگی طبیعی است؟

دوره قاعدگی طبیعی برای بیشتر زنان بین سنین 11 تا 15 سال آغاز می‌شود، اما ممکن است برای هر فردی متفاوت باشد.

چقدر مدت زمان معمول یک دوره قاعدگی است؟

مدت زمان معمول یک دوره قاعدگی بین 3 تا 7 روز است. اما این مدت زمان باتوجه طبع بدن هر فرد میتواند بیشتر یا کمتر باشد.

چه عواملی می‌توانند تاخیر در پریودی را تسریع کنند؟

عواملی مانند استرس، تغییرات در وزن، عدم تعادل هورمونی، تمرینات ورزشی شدید، بارداری، برخی بیماری‌ها و مصرف برخی داروها می‌توانند تاخیر در پریودی را تسریع کنند.

آیا می‌توانم در طول پریود ورزش کنم؟

بله، می‌توانید در طول پریود ورزش کنید. ورزش همراه با پریودی می‌تواند به بهبود خلق و سلامتی کمک کند. با این حال، شاید نیاز باشد نوع و شدت ورزش خود را در این دوره تنظیم کنید.

آیا قرص‌های ضد بارداری می‌توانند تأخیر در پریودی را ایجاد کنند؟

پاسخ: بله، قرص‌های ضد بارداری می‌توانند تأخیر در پریودی را ایجاد کنند. تنظیمات هورمونی موجود در این قرص‌ها می‌تواند الگوی پریودی را تغییر دهد.

به‌نظرتون این مطلب چطور بود؟
+1
151
+1
207
+1
14

88 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
لیلا علی‌آبادی

مشاوره مامایی

لیلا علی ابادی عضو انجمن علمی مامایی ایران٬ عضو نظام پزشکی ایران با شماره نظام پزشکی:م-۶۶۴۳۸ ٬ کارشناس مامایی و ماماهمراه٬ دارای مدرک زایمان فیزیولوژیک در حوزه ورزش بارداری و یوگای بارداری و زایمان مشاوره تغذیه برای بارداری سریع و اموزش تغذیه در بارداری دوره های آمادگی برای زایمان و مشاوره های زناشویی و رابطه جنسی فعالیت دارند.

 

مزایای ویزیت آنلاین:

ورود به سایت
نام کاربری / ایمیل / شماره موبایل خود را وارد کنید
بازیابی کلمه عبور
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
ورود به سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ثبت نام در سایت
شماره موبایل / ایمیل را تایید و اطلاعات را تکمیل کنید
ثبت نام در سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر